Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco málo o mě

Dobrý den :)

Jmenuji se Jonáš Frouz a rád bych Vás seznámil se svou osobou.

Jsem studentem vysoké školy, konkrétně technické fakulty na České zemědělské univerzitě. Nacházím se v současné době v prvním ročníku kombinovaného studia. Studium mě baví, jednou bych se chtěl uplatnit ve svém oboru. Zatím bohužel nemám  požadovanou praxi, ale jednou? Kdo ví:)

Taxikařinou si oficiálně, na studium a živobytí v Praze, přivydělávám od  roku 2010. Dříve jsem několikrát do měsíce rozvážel zahraniční turisty z hotelů na letiště a naopak, věnoval jsem se též rozvážení dětí kamkoliv jejich rodiče potřebovali, kdykoliv neměli čas. Čas od času si mě lidé i s autem "pronajímali" na ježdění po Čechách. Ježdění v taxi mě baví, je to velmi zajímavá práce. Rád komunikuji s lidmi a řídím - oba tyto směry se v této branži kloubí. Taxikařina není u lidí moc oblíbená práce, myslím si, že její problematika je velmi zmedializovaná. Jako v každé jiné branži, je i v této velmi nespolehlivých "zaměstnanců - řidičů". Naštěstí jsem se doposavad s žádným problémem nesetkal! Snad jen s občas až přehnanou rivalitou mezi řidiči..

Od dětsví se věnuji karate. Máme i svůj vlastní oddíl, který s pár přáteli vedeme. Trénujeme děti ve školním věku. Je to velmi uvolňující koníček, který mi dodává pocit zadostiučinění, zvlášť když vidím, že to děti baví a ze závodů si šťastně vozí medaile.

Mezi mé další zálibi patří i rybaření, jednou bych se chtěl vydat do zahraničí a zkusit si to právé rybářské umění někde venku... Velmi mě lákají severské země, ale i Španělsko.. Je to takový můj sen:)